Houtketels

Verwarmen met hout - de natuurlijkste brandstof ter wereld

Stijgende kosten voor fossiele energie en een groeiend milieubewustzijn leiden tot een steeds toenemende vraag naar hernieuwbare energiebronnen. Een verwarming op hout is een goed alternatief voor verwarmen met olie of gas: want niet alleen verantwoordelijk omgaan met het milieu is een argument om deze natuurlijke grondstof te gebruiken. Hout is als inheemse brandstof zeer voordelig en de prijs ervan vertoont geen grote schommelingen.

De houtketels van Viessmann hebben een hoog rendement en zijn zuinig in het verbruik. De houtketels van Viessmann kunnen als autonoom verwarmingssysteem worden gebruikt, maar ook als aanvulling bij verwarmingsketels op stookolie of gas. Een verwarmingsketel op hout doet de kosten voor olie en gas aanzienlijk dalen en is al op korte tijd terugverdiend.

Tot slot levert u ook een actieve bijdrage aan een duurzame klimaatbescherming: verwarmen met hout is immers CO2-neutraal. Dit betekent dat er maar evenveel koolstofdioxide in het milieu wordt uitgestoten als het hout tijdens zijn groei heeft opgenomen.

Kloofhout of houtpellets: het Viessmann-programma voorziet in beide mogelijkheden

Als verwarmingsondersteuning of autonoom verwarmingssysteem, met kloofhout of houtpellets: Viessmann biedt een compleet assortiment om te verwarmen met hout. Met uw keuze voor een houtverwarmingsketel van Viessmann zit u altijd goed. En wel om verschillende redenen:

●  Hoge betrouwbaarheid
●  Lange levensduur
●  Comfortabele warmte en warmwaterbereiding
●  Onafhankelijkheid van olie en gas
●  Kostenbesparing door zuinig energieverbruik
●  Pelletverwarming en zonnesystemen zijn perfect te combineren

 

Voor meer info over houtketels klik hier

 

 

location_on Truibroek 19 3945 Ham mail_outline info@campsbv.be phone +3211342858

Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x