Gasketels

Gasketels


Viessmann gascondensatieketels: een zuinige oplossing voor uw verwarming met een efficiënt vermogen van 3,8 tot 105 (420) kW! De Vitodens en Vitocrossal energiebesparende condensatieketels bieden u een keuze uit vloer- en wandketels, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (HR-TOP). Enkele van deze verwarmingsketels op gas hebben ook een ingebouwde (zonne-)boiler. 

Klik hier voor meer informatie over de besparende mogelijkheden van condensatietechniek. 

Viessmann gasketels: een milieuvriendelijke oplossing voor uw verwarming met een efficiënt vermogen van 18 tot 144 (432) kW! De Vitogas en Vitopend energiebesparende verwarmingsketels op gas bieden u vloer-, wand- en lagetemperatuurketels, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (HR+). 

De Viessmann producten zijn voor uw gemak ingedeeld in drie niveaus: 

Niveau 100: Plus
De producten uit deze assortimentreeks zijn gunstig geprijsd en hebben alles wat nodig is voor een feilloze, milieuvriendelijke en zuinige werking.

Niveau 200: Comfort
De producten uit deze assortimentreeks bieden een betrouwbare en milieuvriendelijke werking met een hoge energetische efficiëntie en een groot bedieningscomfort. En bovendien een aantrekkelijke verhouding tussen prijs en prestaties.

Niveau 300: Excellence 
De producten van assortimentreeks 300 kenmerken zich door innoverende en toekomstgerichte spitstechnologie en voldoen aan de hoogste eisen inzake comfort, zuinigheid en milieuvriendelijkheid.

De letters achter de productnamen geven nog wat extra uitleg over het product: 
F staat voor vloerketels 
W staat voor wandketels 
T staat voor een apart gemonteerde spiraalwarmtewisselaar 
C staat voor compactketels

 

 

 

Meer weten over gascondensatieketels

location_on Truibroek 19 3945 Ham mail_outline info@campsbv.be phone +3211342858

Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x